Bericht versturen
Thuis

Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd 

Bedrijfsprofiel

 

Gevestigd in 1995, de Machines van Chengdu CQMEC & Materiaalco., is Ltd (Omecfire) gespecialiseerd in de productie van en het uitvoeren van brandbestrijdingsproducten meer dan 25 jaar in China. Omecfire heeft met succes een efficiënt administratief systeem en ervaren verkoop en beheersteam in de industrie opgebouwd.

 

Onze hoofdproducten zijn brandblusapparaten en gasflessen. Becides, etc. leveren wij ook brandslang, brandblusapparaatkabinet, brandslangspoel. Elk van deze producten zijn grotendeels uitgevoerd naar Europa, Zuidamerikaans, Mexico en Midden-Oosten met betrouwbare kwaliteit en concurrerende prijzen.

 

Nu de Omecfire geworden goedkeuring van UL/ULC en van BSI EN3 van brandblusapparaten. Onder de begeleiding van ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem, hebben wij strikte kwaliteitscontrole van grondstoffenverwerving aan productie aan kwaliteitscontrole en aan verzending.

 

Met sterk R&D-team en innovatief vermogen, konden wij brandblusapparaten volgens het verzoek van de klant produceren. Hoop om een multi voordelige verhouding ‐ met u te vestigen.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Omecfire werd gevestigd in 1995 en tot nu heeft meer dan 25 jaar ervarings in de productie van en het uitvoeren van brandbestrijdingsmateriaal, espcially voor brand

brandblusapparaten.

Beginnend van de zaken in Europese landen, breid me dan aan Zuidamerikaanse landen, en dan aan Midden-Oostenlanden en later aan de landen Van Centraal-Amerika en Mexico met goed uit kwaliteitsproducten, concurrerende prijzen en de klantgerichte dienst, wint Omecfire een goodreputation onder klanten en veel van onze klanten zijn oude partners. De markt is tot zich het uitbreiden.

Met tijd die zijn, zette Omecfire ook veel inspanning in het verwijden van assortiment en het verbeteren van productkwaliteit. Wij werden jaren geleden de goedkeuring van UL en BSI-verscheidene en houden nooit op lerend en verbeterend.

Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd 
Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd 
Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd 
Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd 
Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd 
Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd 
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Omecfire

Jaarlijkse omzet : 25,000,000-32,000,000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd  Certificaten CHINA Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd  Certificaten CHINA Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd  Certificaten CHINA Chengdu CQMEC Machinery & Equipment Co., Ltd  Certificaten